divendres, 20 de desembre del 2013

SORTIDA A L' AQUÀRIUM

SORTIDA A L' AQUÀRIUM DE BARCELONA

El passat dia 29 de Novembre els nens i nenes de 4t vam anar         d' excursió a l' Aquàrium. Només arribar vam fer un passeig pels voltants del Moll de la Fusta a BARCELONA. 
Després vam entrar a fer la visita a l' Aquàrium. Les monitores ens van fer un recorregut i ens van explicar curiositats de les diferents espècies que hi havia. Tot seguit vam passar per un túnel molt llarg on podíem veure els taurons i d' altres tipus de peixos com: el peix lluna, el peix pallasso, el peix guitarra, rajades...
Per acabar la visita vam fer un taller molt interessant, on fèiem             d' investigadors de taurons, aquest taller ens va agradar molt!
Per dinar, vam pujar a la terrassa de l' Aquàrium i després vam passar per una zona de jocs i experimentació molt divertida. Allà vam veure un submarí per dins i també d' altres animals com ara una iguana, pingüins etc.
Aquí teniu algunes de les fotos que vam fer.

























dijous, 5 de desembre del 2013

La Castanyada

EL DIA 31 d' OCTUBRE VAM CELEBRAR LA CASTANYADA A L' ESCOLA


El dia 31 d' Octubre els nens i nenes de cicle mitjà vam celebrar a la tarda, la festa de la Castanyada.
Primer, cada classe va elaborar el berenar que desprès menjaríem al pati. El berenar consistia en fer una barreja de fruits secs (músics) i galetes amb codony.
Tot seguit vam sortir al pati les 4 classes i vam poder fer un tastet, dels fruits de tardor.
Ah! Per beure, vam tastar una beguda feta amb raïm que es diu most!
Aquí teniu algunes fotos d' aquell dia!