dijous, 28 de febrer del 2013

SORTIDA DANONE






Els nens i nenes de 3er hem anat a la fàbrica de iogurts Danone, que es troba a Parets del Vallès. Aquí teniu unes fotos perquè pugueu veure com ens hem vestit i ummmm quin esmorzar tan bo que hem tastat.

divendres, 15 de febrer del 2013

CARNESTOLTES, EL REI DELS POCA-SOLTES!!!!!

Enguany, com cada any, hem celebrat la festa del Carnestoltes. La temàtica era lliure, així que el divendres 8 a la tarda, l'escola es va omplir de colors i ambient! El senyor Carnestoltes va dir el seu discurs i va inaugurar la festa. Després tots vam lluïr les nostres disfresses i vam passar una bona estona plegats. En aquestes fotos podreu veure els nostres "modelets".        :-)





TALLER DE CERÀMICA

Durant tres dijous, les classes de quart A i quart B hem gaudit d'un taller de ceràmica on hem pogut representar els personatges més emblemàtics de la historia de Parets. Ha estat molt divertit treballar el fang i pintar-lo quan ja l'havien passat pel forn. Ara esperarem amb paciència que les nostres creacions estiguin exposades a Can Rajoler. 
Mentre tant, podeu veure algunes fotos del procès.









SORTIDA A L'AQUARIUM

Al primer trimestre vam anar a l'Aquarium de Barcelona a fer un taller sobre taurons. Primer ens van ensenyar les instal.lacions i moltes espècies aquàtiques i després vam transformar-nos en investigadors de taurons per descobrir els seus hàbitats, alimentació, les espècies més comunes...Ens ho vam passar d'allò més bé!! 







dijous, 14 de febrer del 2013

ELS NENS I NENES DE 3er HEM FET UN RECORREGUT PEL RIU TENES







En aquesta sortida vam aprendre moltes coses del riu Tenes en el seu pas per Parets. Mireu, mireu quines fotos vam fer!

dimecres, 13 de febrer del 2013

TALLER DE METEOROLOGIA

Hem anat a l'escola Pau Vila a observar com funciona una estació meteorològica. Fins i tot hem fet d'homes i dones del temps!!! Mireu, mireu!











divendres, 8 de febrer del 2013

Treballem l'hort a l'escola!!!

Enguany treballarem tots els cicles a l'hort de l'escola, gràcies a l'ajuda d'en Fernando que vindrà alguns dies a explicar-nos coses molt interessants. Anirem sortint per grups de nens i nenes i veurem l'evolució de l'hort durant tot el curs, especialment a partir de la primavera.
La primera tasca ha estat deixar l'hort preparat per plantar, treure les males herbes i plantar algunes cosetes...mireu, mireu!!!