dijous, 29 de maig del 2014

SORTIDA CIM D' ÀLIGUES 3r

SORTIDA AL CIM D' ÀLIGUES

El  dia 1 d' abril les classes de 3r A i B vam anar d' excursió al Cim d' Àligues a Sant Feliu de Codines. Un cop vam arribar els monitors es van presentar i ens van fer un recorregut forestal i la posterior visita a les aus rapinyaires. Durant el recorregut els monitors ens van explicar coses molt interessants del comportament, l' alimentació... de les aus que hi havia allà. 

Desprès vam poder veure la sessió de vol, allà tots vam quedar amb la boca oberta, veient com volaven algunes de les aus que havíem vist anteriorment com l' àliga de cap blanc, el falcó, el duc africà, l' òliba, el voltor comú etc. 
Aquí us deixem algunes fotos d' aquell dia!

























dimarts, 27 de maig del 2014

SORTIDA DE 3r AL PORT DE BARCELONA

SORTIDA AL PORT DE BARCELONA

El dia 20 de maig, els alumnes de 3r vam realitzar la sortida al port de Barcelona. En aquesta sortida vam poder fer un recorregut guiat en el vaixell de la Golondrina, on el monitor anava explicant tot allò que es veia al Port. Posteriorment vam poder dinar i tenir una estona de joc al Parc de la Ciutadella. Tot i que en algun moment del dia ens va ploure, vam fer jocs divertits i ens ho vam passar molt bé. 









SORTIDA FÀBRICA NUTREXPA

Els dies 26 i 27 de Maig els alumnes de Cicle Mitjà de   l' escola, hem anat a fer una visita a la fàbrica Nutrexpa de Parets del Vallès. Aquí hem vist un audiovisual de com és el proces d' elaboració del Cola Cao i també d' aquells altres productes que també són del grup Nutrexpa, ja que no només elaboren el Cola Cao.
Posteriorment hem fet una visita per les instal·lacions de la fàbrica i hem observat com és el treball en cadena. Per acabar ens han convidat a un esmorzar que ens ha agradat molt.