dijous, 20 de novembre del 2014

Castanyada 2014

CASTANYADA 2014

El divendres dia 31 d' octubre vam celebrar la Castanyada a l' escola. Els nens i nenes de Cicle Mitjà durant el matí vam elaborar panellets de diferents sabors. Va ser una activitat molt maca, per uns moments tots i totes vam fer de cuiners i cuineres barrejant els ingredients, fent la forma dels panellets etc. Al migdia algunes mares ens van ajudar a acabar l' elaboració de la recepta, ja que s' havien de torrar al forn.
 Després a la tarda, vam posar els panellets en safates i a cada safata vam escriure un cartell per dir de quin sabor eren... ens va agradar molt tenir varietat de sabors.


















Ummmm ens van quedar boníssims!!

Visita a la Bblioteca de Can Rajoler

VISITA A LA BIBLIOTECA DE CAN RAJOLER

El dia 13 de novembre els alumnes de 3r vam visitar la Biblioteca de Can Rajoler de Parets del Vallès. Vam fer la visita i allà ens van explicar moltes coses interessants referents a l' organització i el funcionament d' una biblioteca; també vam poder mirar llibres i contes interessants a més d' adonar-nos que una biblioteca pot ser un lloc molt útil, per anar a buscar informació, per anar a estudiar o a fer deures ...

Aquí us deixem algunes fotos del dia de la visita!!

 






Sortida al Zoo de Barcelona

SORTIDA AL ZOO DE BARCELONA

El dia 7 de novembre les classes de 3r van fer la sortida al zoo de Barcelona; va ser una sortida molt divertida i emocionant, perquè veure de ben a prop tants i tants animals ens va agradar molt. 
Només arribar al zoo vam esmorzar i tenim alguna anècdota d' aquell moment, ja que quan tots esmorzàvem, es van començar a apropar un munt de pavons reals que ens volien saludar o potser pispar alguna engruna del nostra esmorzar. Després vam anar visitant mica en mica les diferents zones del zoo, vam passar a veure els flamencs, les tortugues gegants, els goril·les, les foques, les serps i els cocodrils, que per cert hi havia un cocodril que va estar tota l' estona amb la boca oberta sense moure' s (després el veureu a les fotos).
 Més tard vam anar a veure l' espectacle dels lleons marins, va ser molt divertit i els monitors ens van explicar moltes coses interessants sobre aquests animals. Quan va acabar l' espectacle, les monitores ens estaven esperant per fer un taller sobre els mamífers, en aquest taller vam veure un audiovisual i vam poder veure i tocar rèpliques de pells d' alguns animals, cranis etc. Després vam fer un recorregut per la zona del mamífers i ens va agradar que ens expliqués coses interessants d' ells, com per exemple que les zebres poden arribar a ser més veloces que els lleons, que als elefants del zoo els hi han ampliat el lloc on viuen per poder tenir descendència etc.
Per últim vam anar a dinar, perquè ja teníem gana, després de tant caminar. Però encara ens faltava per veure els dofins!
Aquí podeu veure algunes fotos de la sortida!