dijous, 26 de març del 2015

CIM D' ÀLIGUES 3r

SORTIDA AL CIM D' ÀLIGUES

El dia 13 de març les classes de 3r vam realitzar una sortida al Cim d' àligues a Sant Feliu de Codines. Durant tota la visita vam poder veure aus de tot tipus i vam aprendre moltes coses interessants. A més vam veure una sessió de vol, on les aus volaven lliurament damunt dels nostres caps...va ser molt divertit veure-ho de ben a prop.
Després de dinar vam fer una gimcana on les monitores ens va posar per grups: uns vam ser els grans ducs i els altres les àligues.
Mireu quines fotos vam fer!

























divendres, 20 de març del 2015

Coves del Toll

SORTIDA A LES COVES DEL TOLL 

El dia 11 de març les classes de 4t vam anar a les Coves del Toll a Moià. En aquesta sortida vam poder visitar les coves i els monitors ens van explicar coses molt interessants, com per exemple que la cova es divideix en dos galeries: galeria sud i galeria est i  que la part visitable fa uns 180 metres. A més també vam poder veure la recreació d' un  poblat prehistòric i algunes de les característiques d' aquella època (com eren les eines, rèpliques d' esquelets...) A la sortida vam fer un taller molt divertit on vam  construir un brunzidor i el vam poder decorar amb pintures naturals.













Aquí teniu algunes fotos del dia de la sortida!!


dijous, 19 de març del 2015

Visita a l' Ajuntament dels alumnes de 3r

VISITA A L' AJUNTAMENT


Els alumnes de 3r han anat a visitar l' Ajuntament de Parets, aprofitant que treballaven aquest tema a l' àrea de medi; que millor manera que veure-ho de ben a prop.
Alguns han tingut la sort de veure a l' alcalde al seu despatx i els altres van rebre a l' alcalde a l' escola, ja que quan van fer la visita no li va poder fer moltes preguntes i consultar dubtes que tenien respecte al seu municipi.


















Aquí us deixem algunes fotos del dia de la visita!!